مازندران پایلوت کیفی سازی نان در کشور شد.
کد خبر: ۴۶۳۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶ 11 June 2015

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور امروز در نشست ویژه ماه مبارک رمضان در ساری گفت: با مشارکت متولیان زنجیره تولید گندم تا پخت نان ، مازندرانیها در ماه مهمانی خدا با نانهای مرغوب افطار می کنند.
ملک با بیان اینکه کارخانه داران موظفند آرد مرغوب به نانواییها تحویل و نانواها هم می توانند آرد بی کیفیت را عودت دهند تصریح کرد: به همین منظور ناظران کنترل کیفی شرکت غله آماده دریافت شکایات هستند.
او با اشاره به اینکه فرهنگ استفاده از آرد در استان باید تغییر کند افزود: درصد سبوس آرد باید روی کیسه ها درج شود و توزیع آرد با سبوس بالای 18 درصد قاچاق محسوب می شود.
گفتنی است بارندگی های به موقع امسال موجب افزایش حدود 11 درصدی تولید گندم در مازندران است که از کیفیت مطلوبی هم برخوردار است.
تاکنون بیش از 50 هزار تن گندم به نرخ تضمینی از کشاورزان خریده شد و پیش بینی می شود این میزان به 120 هزار تن در پایان فصل خرید افزایش یابد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار