کد خبر: ۲۲۶۱۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۸ 08 May 2016

به گزارش تابناک یزد،مدیر کل اداره بهداشت، درمان و بیمه های اجتماعی کمیته امداد با بیان اینکه 20 هزار بیمار صعب‌العلاج و خاص از خدمات درمانی و حمایتی کمیته امداد استفاده می‌کنند، گفت: حدود 4500 نفر از این افراد جزو بیماران خاص هستند که 36 درصد آنان را بیماران دیالیزی، 21 درصد کلیوی، 19 درصد تالاسمی، 16 درصد ام اس و پنج درصد آنان را نیز بیماران هموفیلی شامل می شوند.

  دکتر جعفر رحیمی به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج و در جمع خبرنگاران افزود: قیمت بالای برخی داروهای بیماری‌های صعب‌العلاج هزینه زیادی به بیماران تحمیل می کند و بیماران مجبور به تهیه داروهای مورد نیاز خود با قیمتی بالا هستند. بیماران صعب العلاج و سرطانی تعدادشان هر روز در حال افزایش است که علاوه بر رنج و درد بیماری، نگرانی تامین هزینه های درمانی را دارند.

وی با اشاره به اینکه تعداد بیماران صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد 15هزار نفر است افزود: بیش از 28درصد از این افراد را بیماران سرطانی، 17درصد اختلالات مغزی، 15درصد دیابت، 9درصد مزمن روانی و مابقی افراد به دیگر انواع بیماریها مبتلا هستند.

آنومالی‌های مادرزادی، اختلالات شدید حسی و حرکتی، اختلالات عصبی، اختلالات قلبی و عروقی، انواع سرطان و بدخیمی، انواع سندرم، ایدز، بیماریهای شدید پوستی، مزمن روانی، حاد داخلی و چشمی، سیستم ایمنی و شدید استخوانی و مفصل، بیماری های شدید ریوی و دیابت های مزمن جزو بیماریهای صعب العلاج هستند.

رحیمی با بیان اینکه کمیته امداد با برنامه ریزی های دقیق و مدون تمامی نیازهای این بیماران را شناسایی کرده تا بتواند با کمک و حمایت از این افراد هزینه‌هایی که برای درمان و مداوا پرداخت می کنند به حداقل برساند اظهارکرد: این نهاد با پرداخت هزینه های درمان بیماران خاص و صعب العلاج 100درصد هزینه های جانبی آنان را متقبل شده است که شامل تامین لوازم مصرفی جانبی، بیمه تکمیلی، بیمه های درمانی، تجهیزات توانبخشی همچون ویلچر، عصا، عینک لباس سوختگی، تجهیزات غیرتوانبخشی، مراقبت در منزل و خدمات ایاب ذهاب بیماران برای مراجعه به مراکز درمانی استانها و شهرستانها، می شود.

مدیرکل اداره بهداشت ، درمان و بیمه های اجتماعی کمیته امداد افزود: این نهاد هزینه داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج به ویژه افرادی که از داروهای شیمی درمانی استفاده می کنند و داروهایی که مصرف مادام‌العمر دارند و تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار ندارند را پرداخت می کند.

به گفته وی، کمیته امداد سال گذشته یکصد میلیارد تومان برای بیمه مکمل افراد تحت حمایت هزینه کرده است، 1.5 میلیون نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی و چهارمیلیون نفر نیز تحت پوشش بیمه پایه هستند.طرح بیمه تکمیلی از جمله طرح هایی است که کمیته امداد برای افراد تحت پوشش خود اجرایی کرده است تا هزینه‌های بیماران از جیب به صفر برسد. کمیته امداد در بیش از 400 شهر و روستای کشور افرادی به عنوان مدیر درمان مستقر کرده تا افراد تحت پوشش این نهاد را از نظر بهداشت و درمان مورد ارزیابی قرار دهند و تامین اعتبار هزینه های این افراد را پیگیری کنند.

رحیمی درباره طرح مراقبت در منزل افراد تحت حمایت و بیماران کمیته امداد گفت: این نهاد برای نگهداری از بیمارانی که قادر به حرکت نیستند به افراد خانواده آنان یکصد هزار تومان هزینه نگهداری پرداخت می کند تا افراد بیمار بتوانند در کنار خانواده به ادامه زندگی خود بپردازند. بیش از 15 هزار نفر از افرادی که زمین‌گیر هستند ماهیانه هزینه مراقبت در منزل به افراد خانواده آنان پرداخت می شود.

مدیرکل اداره بهداشت، درمان و بیمه‌های اجتماعی کمیته امداد در خصوص اقامت و اسکان بیماران در پنج استان بوشهر، فارس، اصفهان، تهران و مشهد گفت: این مراکز در استانهای برخوردار دایر هستند که بیماران و مددجویانی که برای درمان به این استانها سفر می کنند می توانند در این مراکز اقامتی اسکان و از خدمات درمانی و حمایتی آن استفاده کنند. به زودی دو مراکز درمانی و اقامتی در استان های یزد و کرمانشاه نیز راه اندازی می شود.

رحیمی با اشاره به اینکه با 700 بیمارستان دولتی و 10 هزار مرکز درمانی طرف قرارداد هستیم، گفت: تمامی خدمات را به صورت مدیریت شده از بخش دولتی خریداری می‌کنیم. طرحی نیز در حال بررسی است که برخی بیماران دیالیزی تحت پوشش کمیته امداد، پیوند کلیه می شوند که برای اجرای آن نیازمند تامین اعتبارات لازم هستیم. طبق آمار در این طرح 1500 بیمار دیالیزی پیوند کلیه می شوند.

مدیر کل اداره بهداشت ، درمان و بیمه های اجتماعی کمیته امداد در خاتمه اظهار کرد:‌ 622 بیمارستان، 2150 داروخانه، 2770 متخصص و فوق تخصص، طرف قرارداد کمیته امداد هستند و همچنین1300 پزشک نیز طرف قرارداد در طرح پزشک خانواده با این نهاد است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار