به گزارش تابناک ایلام؛دکتر راضی ناصری فر
اظهار کرد: از آنجا که افزایش سبوس به نان باعث تیره تر شدن شکل ظاهری آن
می شود بنابراین طرح افزایشس سبوس آرد و مقبولیت آن در بین مردم به صورت
تدریجی شکل بگیرد.
وی افزود: سبوس گندم به علت داشتن انواع ویتامین ها و
فیبر از ارزش غذایی بالایی برخودار است و برای حفظ سلامت مصرف کنندگان
باید به مرور سبوس موجود در نان از 10 درصد کنونی به 15 درصد افزایش دهد.
مدیر
عامل شرکت غله و امور بازرگانی استان ایلام نیز در این خصوص گفت: تمهیدات
لازم در کارخانه ها و اتحادیه های آرد و نان و نانوایی های استان برای
افزایش میزان سبوس انجام گرفته و این شرکت آمادگی لازم برای اجرای این طرح
را دارد.
کامران سلیمان پور تاکید کرد: این شرکت با آمادگی کامل منتظر
دستور و ابلاغیه 2 کارگروه آرد و نان و سلامت استان ایلام برای عملیاتی
کردن این طرح است و در هر زمان که این کارگروه ها اعلام کنند، طرح افزایش
سبوس در نانوایی های استان اجرا می شود.
استان ایلام دارای 700 نانوایی فعال است که به صورت سنتی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک نام مورد نیاز مردم را تامین می کنند./ف