معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: انجام عملیات افزایش سبوس نان در نانوایی های این استان با توجه به حساسیت موضوع، به تصمیم گیری نهایی شورای آرد و نان و استاندار ایلام به عنوان رئیس این شورا بستگی دارد.
کد خبر: ۱۸۸۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۳ 27 February 2016

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: انجام عملیات افزایش سبوس نان در نانوایی های این استان با توجه به حساسیت موضوع، به تصمیم گیری نهایی شورای آرد و نان و استاندار ایلام به عنوان رئیس این شورا بستگی دارد.

به گزارش تابناک ایلام؛دکتر راضی ناصری فر اظهار کرد: از آنجا که افزایش سبوس به نان باعث تیره تر شدن شکل ظاهری آن می شود بنابراین طرح افزایشس سبوس آرد و مقبولیت آن در بین مردم به صورت تدریجی شکل بگیرد.
وی افزود: سبوس گندم به علت داشتن انواع ویتامین ها و فیبر از ارزش غذایی بالایی برخودار است و برای حفظ سلامت مصرف کنندگان باید به مرور سبوس موجود در نان از 10 درصد کنونی به 15 درصد افزایش دهد.
مدیر عامل شرکت غله و امور بازرگانی استان ایلام نیز در این خصوص گفت: تمهیدات لازم در کارخانه ها و اتحادیه های آرد و نان و نانوایی های استان برای افزایش میزان سبوس انجام گرفته و این شرکت آمادگی لازم برای اجرای این طرح را دارد.
کامران سلیمان پور تاکید کرد: این شرکت با آمادگی کامل منتظر دستور و ابلاغیه 2 کارگروه آرد و نان و سلامت استان ایلام برای عملیاتی کردن این طرح است و در هر زمان که این کارگروه ها اعلام کنند، طرح افزایش سبوس در نانوایی های استان اجرا می شود.
استان ایلام دارای 700 نانوایی فعال است که به صورت سنتی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک نام مورد نیاز مردم را تامین می کنند./ف

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار