مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت:
بر اساس مصوبه نشست پدافند غیرعامل استان، 20 درصد نانوایی های استان شامل 150 واحد تولیدی نان باید دوگانه سوز شوند.
کد خبر: ۱۲۳۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲ 04 November 2015
به گزارش تابناک ایلام، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: بر اساس مصوبه نشست پدافند غیرعامل استان، 20 درصد نانوایی های استان شامل 150 واحد تولیدی نان باید دوگانه سوز شوند.
کامران سلیمان پور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: هدف از دوگانه سوز کردن این نانوایی ها آماده سازی این واحدهای تولیدی برای پخت در شرایط اضطراری و نبود گاز است تا در مواقع بحرانی چون سیل یا قطعی گاز، این واحدهای تولیدی بدون مشکل و تعطیلی نان مورد نیاز مصرف کنندگان را تامین کنند.
وی با اعلام اینکه دوگانه سوز کردن واحدهای نانوایی به صرف هزینه های زیادی نیاز دارد،ادامه داد: طبق برآورد انجام گرفته، هزینه دوگانه سوز کردن هر نانوایی 100 میلیون ریال است که با برخی از بانک های عامل برای سهولت در روند اعطای تسهیلات به نانوایی های استان رایزنی انجام شده است.
سلیمان پور افزود: برای این منظور نانوایی هایی انتخاب شده که در مناطق پرتردد، شلوغ و با متقاضی زیاد و نانوایی های توانمند هستند و تاکنون چهار واحد نانوایی در شهر ایلام دوگانه سوز شده اند و پنجمین واحد تولیدی نان نیز در حال انجام این روند است
به گزارش ایرنا، نانوایی های استان در حال حاضر با استفاده از گاز اقدام به پخت نان می کنند و باتوجه به مصوبه شواری پدافند غیر عامل استان، باید این واحد ها علاوه بر گاز طبیعی از با نصب ژنراتور و برق اضطراری توان پخت نان با گازوییل را نیز داشته باشند.
720 واحد نانوایی فعال با پخت انواع نان های مختلف در استان ایلام فعال هستند./پ

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار