جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی؛

توانیر باید سهم خودش را در تامین برق شهرک ها پرداخت کند

گروه استان ها- جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: چنانچه در قانونی بندی در رابطه با تامین برق شهرکها توسط توانیر آمده است این شرکت باید سهم خودش را در تامین برق شهرک ها پرداخت کند.
کد خبر: ۱۲۰۰۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴ 06 May 2025

به گزارش خبرنگار تابناک گلستان، محمدصادق مفتح عصر امروز در جلسه شورای هم خانواده صنعت، معدن و تجارت که با حضور فعالان اقتصادی برگزار شد، اظهار کرد: مساله کمبود برق و قطعی ان یک مساله کشوری و همه جایی است و می دانیم که مشکلات زیادی برای تولید کنندگان ایجاد کرده اما باید این مشکلات را با یک برنامه راهبردی تامین برق حل و فصل کنیم. 

وی افزود: مشکلات ما در زمینه کمبود برق ریشه ای است و حتی برق خورشیدی هم دردی از صنایع دوا نمی کند و در استان نیر باید طرحی برای استفاده از برق ترکمنستان به صورت تهاتر نوشته و تحویل دولت داده شود تا بتوان بر این مساله چیره شد. 

مفتح گفت: متاسفانه هزینه خرید ژنراتور ها نیز بسیار بالاست و میدانیم که خرید ان نه در توان تولید کننده است و  بانک های استان توان پرداخت تسهیلات برای خرید ژنراتور را تدارند. 

جانشین وزیر صمت اظهار کرد: در حوزه حمایت های مالی از فعالان اقتصادی نیز بانک و صنعت و معدن  را تجهیز کرده ایم  به این شرط که این افراد حساب های خود را در این بانک به گردش بیاندازند و این مساله هم در استان یتواند توسط استاندار و معاون اقتصادی وی پیگیری شود .

صدور کارت های بازرگانی ساماندهی شود

در ادامه دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت:  با اینکه دریافت کارت بازرگانی به صورت نرم افزای شده و برخی کارها را راحت تر کرده اما متاسفانه رصد کردن افراد با ایجاد این سامانه از اتاق های بازرگانی گرفته شده و مشخص نمی شود فردی که کارت دریافت کرده ایا سابقه و تخصص ورود به این حرفه را دارد یا خیر.

امیر یوسفی افزود: بسیاری از افرادی که کارت بازرگانی دربافت می کنند ان را در جهت های مخالف فعالیت بازرگانی استفاده می کنند که این مساله به تجار و تولید آسیب زیادی میزند. 

وی ادامه داد: برای تحقق شعار سال رهبری با محوریت" سرمایه گذاری برای تولید"  باید از سرمیاه گذار حمایت کرد و وزرات خانه های مربوطه و دستگاه های اجرائی تابعه باید مسیر را هموار کنند و از مشوق های سرمایه گذاری استفاده کنند تا سرمیاه گذاران رغبت بیشتری برای حضور در این عرصه را داشته باشند.

ص/ 

 

برچسب ها: مفتح
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار