رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزی گلستان:

دنبال دریافت ماليات از اقشار آسيب پذير و كم درآمد نبوده و نيستيم

گروه استان ها- رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزی استان گلستان گفت: در راهبردهای درآمدی دولت به هيچ وجه به دنبال تحصيل ماليات از اقشار آسيب پذير و كم درآمد نبوده و نيستيم.
کد خبر: ۱۱۹۸۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱ 06 April 2025

به گزارش تابناک گلستان به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان، عليرضا نورانی اظهار کرد:  همانند ساير مناطق كشور، در كنار مؤديان كم درآمد، مودي پردرآمد هم داريم؛ از اين حيث، بايد شناسايي واحدهايي كه واقعاً توانايي پرداخت ماليات دارند، در دستور كار جدي قرار گيرد.

وی افزود: در ساليان اخير در راستاي دست‌يابي به منابع درآمدي پايدار، همانند ماليات، روند خوبي شروع شده است؛ هرچند با توجه به تحولات نرخ ارز نتوانستيم به چشم اندازهاي ترسيمي برسيم و مدام به عقب برگشتيم؛ اما در مسير مطمئن و درستي در حركت هستيم.

رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان گلستان گفت: همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند؛ بايد كشور را با ماليات بچرخانيم و با درآمدهاي ناشي از فروش نفت و گاز به دنبال كارهاي زيرساختي و بلند مدت باشيم.

نوراني ادامه داد: در دهه‌های گذشته پول ناشي از فروش نفت در امور جاری كشور هزينه مي‌شد كه يك استراتژی نادرست بود.
وي گفت: درآمد نفت كه يك سرمايه خدادادي تلقي مي‌شود؛ می توانست توسعه فراگير در كشور را رقم بزند اما متاسفانه اين درآمدها را، به هزينه‌های جاری كشور گره زديم.

عليرضا نورانی افزود: علي رغم آنكه دولت، سال بسيار سختي در حوزه بودجه سپري نموده و در تامين برخي منابع دچار مشكل شده بود؛ اما تا پايان اسفند ماه ، ۵۲/۵ درصد اعتبارات استانی تخصيص يافت؛ بطوريكه، فقط در اسفند ماه سال گذشته رقمی معادل ۱۲ هزار ميليارد ريال اعتبار منابع عمرانی به پروژه‌های استان گلستان تزريق شد.

برچسب ها: نورانی
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار