به گزارش خبرنگار تابناک گلستان، محمد صادق خیاطیان یزدی ظهر امروز در جمع شرکت های دانش بنیان و سرمایه گذاران صندوق پژوهش و نوآوری پارک علم و فناوری گلستان، اظهار کرد: در این سفر تصمیم گرفته شد یک صندوق تخصصی حمایتی در حوزه دام و طیور که اهمیت مهمی در بحث توسعه امنیت غذایی کشور دارد برای افزایش تولید ایجاد شود .
وی افزود: گلستان به دلیل داشتن ظرفیت بالای تولیدات غذایی از جمله محصولات کشاورزی، طیور ،دام و آبزیان می تواند به عنوان یکی از استان های پیشرو در ایجاد زنجیره های متعدد غذایی با استفاده از فناوری شرکت های دانش بنیان شناخته شود.
خیاطیان اظهار کرد: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان استان گلستان، صندوق نوآوری و شکوفایی نیز مبلغ ۲۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای آنها در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۶۰ درصد شرکتهای دانشبنیان استان گلستان موفق شدهاند از خدمات متنوع صندوق نوآوری بهرهمند شوند و در جریان این سفر، ضریب نفوذ صندوق به ۷۰ درصد افزایش پیدا کرد.
خیاطیان گفت: درخواست ۲۵ شرکت دانشبنیان نوپا استان به صورت خاص توسط کارشناسان صندوق مورد ارزیابی قرار گرفته و تسهیلات برای این شرکتها مصوب شد.
وی ادامه داد: بیش از ۱۰هزار شرکت دانشبنیان در کشور فعال هستند که 70 درصد این شرکت ها نوپا بوده و نیاز به حمایت دارند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: اگر چه از همه آنها حمایت ویژه انجام شده است اما می دانیم که رسیدن به توسعه در سطوح بالا نیازمند حمایت های تسهیلاتی بیشتری است.
وی افزود: بخش خصوصی به عنوان پیشران حمایت از شرکت های دانشبنیان در این سال ها ورود خوبی داشته اما حمایت های دولت از این بخش و صندوق های پژوهش و نوآوری در استان ها بر افزایش سرمایه آن نیز خواهد افزود.
خیاطیان با بیان اینکه کشور در زمینه انسولین و پلاسما کمبودهای زیادی دارد، بیان کرد: این دو محصول کاملا وارداتی است و کشورهای تولید کننده نیز به دلیل مصرف خودشان امکان صادرات آن را برای ما هم ندارند و با توجه به اینکه مصر ایران 35 میلیون انسولین در سال است لذا نیازمند شروع تولید این محصولات در کشور هستیم.
وی افزود: در همین راستا تصمیم بر آن گزفته شده تا با حمایت های صندوق شرکت های فناور دانش بینان به تولید آن ورود کنند که این پروژه در دست اجرا است.
انتهای پیام/س