رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزی گلستان:

۱۵ محور اساسی برای به برش استانی برنامه هفتم توسعه تهیه شده است

گروه استان ها- رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزی استان گلستان گفت: ۱۵ محور اساسی برای بحث مربوط به برش استانی برنامه هفتم توسعه برنامه تهيه گرديده و به دستگاه های اجرايی ابلاغ شده است .
کد خبر: ۱۱۸۹۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵ 21 November 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از گلستان، علیرضا نورانی در ششمين جلسه شورای هماهنگي امور راه و شهرسازی استان اظهار کرد: برش استاني برنامه هفتم بايد بر اساس راهبردهاي اساسی با عناوين پيشرفت اقتصادی توأم با عدالت ، مبارزه با فقر و جلوگيري از زياد شدن آن، امنيت غذايی، استفاده از ظرفيت دريا در توسعه استان، بازگشت مزيت هاي توليد، پرداختن به توليد با مزيت در استان تدوين شود.

وی افزود: در آستانه تدوين برش استانی برنامه هفتم پيشرفت هستيم و اين برنامه از اهميت بسيار بالايي برخوردار است و از اين حيث، دليل اهميت اين برنامه اينست كه، همه انتظار دارند، شرايط اقتصادی كشور از طريق اين برنامه بهبود پيدا كند.

نورانی گفت:  سازمان مديريت و برنامه ريزی استان گلستان به عنوان يك دستگاه سياست گذار منطقه اي بايستی به موضوعات برنامه هفتم ورود پيدا كند و اهداف تعيين شده را محقق نمايد.

وی ادامه داد: هدف ما در اين برنامه اينست كه به نقطه ايده آل برسيم و در همين راستا ضمن  شناسايی  و طراحی، بتوانيم فرآيندها را به مرحله اجرا برسانيم و نيز مشاركت بخش غيردولتی و مردم را بيش از پيش افزايش داده و بتوانيم  برش استانی را به تفكيك هر شهرستان از حيث هاي مختلف تدوين نماييم.

نورانی بیان کرد: امید است بتوانيم در حوزه های مهم از جمله كشاورزی و امنيت غذايی و توسعه كشاورزی- سازگار با تغييرات اقليم، حوزه مسكن، صنعت، توسعه زيرساخت های راه و ارتباطات، ترانزيت، به شاكله اصلي برش استانی دست يابيم و در شورای برنامه ريزی و توسعه استان مطرح نماييم.

وی گفت: برش استاني با ۲۰ راهبرد اساسی بايستي تهيه شود كه مهم ترين اصل آن پيشرفت اقتصادي توأم با عدالت است كه از سوي مقام معظم رهبري به عنوان محور اصلي سياست هاي كلي برنامه هفتم پيشرفت ابلاغ شده و همچنين بحث مبارزه با فقر و جلوگيری از زياد شدن آن، امنيت غذايی، استفاده از ظرفيت دريا در توسعه استان، بازگشت مزيت هاي توليد، پرداختن به توليد با مزيت در استان از راهبردهای اساسی بشمار مي آيد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان اظهار کرد: دستگاه های زيرربط از قبيل راهداری و حمل نقل جاده ای، راه آهن منطقه شمال شرق ۲، بنادر و دريانوردی، شركت هواپيمايی و فرودگاه، هواشناسی، ساخت و توسعه زيربناهای حمل و نقل، آزمايشگاه فنی و مكانيك خاك، سازمان نظام مهندسی ساختمان، بانك مسكن، بايستي هماهنگی تنگاتنگ با اداره كل راه و شهرسازی داشته باشند و با برگزاری جلسات ويژه و تعيين كارويژه های تخصصي در درون دستگاه ها و به كارگيری ظرفيت حدود ۱۰ دستگاه، با هم افزايی و همكاری يكديگر بايد به موضوعات حوزه مسكن، زيرساخت ارتباطی، توسعه ترانزيت و تجارت ورود جدی داشته باشند.

به گقته وی، با توجه به قوانينی كه وجود دارد و اهدافی كه در قانون برنامه هفتم ترسيم شده است، ميتوان راه پيشرفت استان را در آن بخش نگارش نمود.

نورانی به موضوع ترجيح كلان نگری بر جزء نگري در تدوين برش استانی برنامه هفتم پيشرفت اشاره كرد و اظهار نمود:  در برنامه هفتم پيشرفت، توسعه مسكن، يك سري شاخص هاي كلان را براي كشور هدف گذاري كرده است و ما هم براي تدوين برش استانی بايستي از اين شاخص ها تبعيت نماييم.

وی افزود: از اين حيث ۱۰ شاخص برای حوزه مسكن وجود دارد كه برخي بايد با سياست گذاري ملي، برش استاني و پيشنهادات خود دستگاه مي بايست انجام شود كه نهايتا با تدوين برش استانی با اين اصول و قاعده بتوانيم در حوزه مسكن و دسترسي مردم به مسكن نقش آفرينی خوبي داشته باشيم. 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار