به گزارش خبرنگار تابناک گلستان، سعید گل فیروزی ظهر امروز در مراسم همایش روز جهانی غذا که در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد، اظهار کرد: این نشانگر قرمز، میزان سهگانه قند و نمک و چربی را که جزو سموم سفید شناخته میشوند را نشان میدهد.
وی افزود: غذای سالم از مهمترین عوامل کاهش بیماریها است و به رغم اینکه بسیاری از محصولات در بازار هستند اما دارای قند، چربی و نمک فروانی هستند که به شدت سلامت را تهدید میکند.
گل فیروزی بیان کرد: بحث پیشگیری باتغذیه بسیار برای ما مهم است و در حال حاضر سموم باقی مانده در محصولات که با دستگاه های پیشرفته قابل تشخیص است و موارد انحراف از استاندارد در استان بسیار کم بوده و این اطمینان را میدهیم که محصولات به صورت کامل رصد می شوند.
وی افزود: ما باید محتویات غنی غذایی را بیشتر افزایش دهیم و با نگاه جدیدتر به این موضوع نگاه کنیم.
گل فیروزی بیان کرد: گلستان یکی از استان های مستعد در بیماری سرطان است که اگر به موقع تشخیص داده نشود، بیمار زندگی کوتاهی خواهد داشت، اما اگر سریع تشخیص داده شود مدت زمان عمر انسان بیشتر خواهد بود.
وی افزود: فقط حدود ۳۹درصد بودجه بهداشت صرف سلامت می شود و سهم بیشتر بودجه برای درمان هزینه شده است.
گل فیروزی گفت: ما باید محتویات غنی غذایی را بیشتر افزایش دهیم و با نگاه جدیدتر به این موضوع نگاه کنیم .
انتهای پیام/