معاون خدمات شهری شهرداری همدان با بیان اینکه در نصب چادر در پارک‌های شهر و انتشار تصاویر آن‌ها بزرگنمایی شده است، می‌گوید: این قضیه کاملاً توسط نیرو‌های خدمات شهری شهرداری مدیریت شد و موارد موجود تعداد اندکی بودند.
کد خبر: ۸۵۹۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۷ 07 June 2020
تعطیلی مدارس، آغاز فصل گردشگری، شرایط جوی مناسب، بازگشایی اماکن تفریحی، توریستی، تفرج‌گاه‌ها و همزیستی با مهمان ناخوانده‌ای که چند ماهی است میزبانش هستیم، پیش‌بینی شروع سفر‌ها به همدان را به واقعیت تبدیل کرد.

به گزارش ایسنا، در تعطیلاتی که پشت سر گذاشتیم شاهد حضور مسافران در شهر و به تبع آن پارک‌ها بودیم که در برخی موارد چادرهایشان را هم علم کرده بودند این در حالیست که طی هفته‌های اخیر ممنوعیت نصب چادر در بوستان‌ها و پارک‌های همدان اعلام و بنر‌هایی برای اطلاع رسانی نصب شده بود.

به نظر می‌رسد مسافران به ناچار چادرنشینی و سفر ارزان قیمت را به علت شرایط مالی پیش آمده در روز‌های کرونایی ترجیح می‌دهند، هر چند این موضوع جدیدی نیست و در بین این چادرنشینان هستند دائم السفرانی که همدان را مقصد تابستان گذرانی خود کرده اند و معلوم نیست با شرایط کرونایی باز هم دست به چنین اقدامی بزنند یا خیر؟

معاون خدمات شهری شهرداری همدان درباره اقداماتی که برای ممانعت از نصب چادر در پارک‌ها صورت گرفته است، به خبرنگار ایسنا می‌گوید: ممنوعیت نصب چادر در پارک‌ها و بوستان‌های سطح شهر خط قرمز شهرداری بوده و هست که طی هفته‌های گذشته از طریق رسانه‌ها و با نصب بنر اعلام و اطلاع رسانی شده بود.

وحید علی‌ضمیر ادامه می‌دهد: در تعطیلاتی که پشت سر گذاشتیم عوامل نظارتی بر نصب چادر در پارک‌های سطح شهر اعمال شده بود و اکیپ‌های مختلف برای این امر در نظر گرفته شد که نصب چادر به ویژه در پارک‌هایی که مراجعه کنندگان بیشتری داشت، مثل پارک‌های مردم، ارم، کولاب و شهروند تحت کنترل قرار گرفت.

وی اضافه می‌کند: در تعطیلات عید فطر تعداد کمی مسافر به همدان آمد که به هیچ عنوان اجازه نصب چادر به آن‌ها داده نشد، اما در چند روز گذشته حجم مسافر‌ها بیشتر بود که سه‌شنبه و چهارشنبه شب اجازه نصب چادر نداشتند، اما پنج‌شنبه شب که تعداد مسافران بیشتر شد در حاشیه پارک مردم و خیابان پرستار تعداد محدودی چادر نصب شد و تعدادی هم به سمت پارک شهروند که خارج از محدوده شهری است، هدایت شدند.

علی‌ضمیر تصریح می‌کند: تعداد این چادر‌ها حدود ۲۰ مورد بود که تذکر هم گرفته بودند و اگر می‌خواستیم شدیدتر برخورد کنیم درگیری ایجاد می‌شد که تنش و تبعات آن برای مدیریت شهری و فضای شهری همدان خوشایند نبود.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به اینکه جمعه شب نیز از نصب چادر در پارک‌ها ممانعت به عمل آمد، بیان می‌کند: در این شب چند چادر محدود که همراهان بیماران بستری در بیمارستان بعثت بودند، با خواهش اقدام به نصب چادر کردند که مقاومت در برابر آن‌ها غیراخلاقی به نظر می‌رسید.

وی با بیان اینکه در نصب چادر در پارک‌های شهر و انتشار تصاویر آن‌ها بزرگنمایی شده است، می‌گوید: این قضیه کاملاً توسط نیرو‌های خدمات شهری شهرداری مدیریت شد و موارد موجود تعداد اندکی بودند.

علی‌ضمیر ادامه می‌دهد: در جلسه ستاد کرونا که روز قبل برگزار شد، پیشنهاد کردیم برای تعطیلات پیش رو دو یا سه نقطه را برای نصب چادر در نظر بگیرند چراکه به هر حال مسافرانی به همدان می‌آیند و عدم اجازه برای نصب چادر تبعات و تنش در پی خواهد داشت.

وی اظهار می‌کند: پارک‌هایی که خارج از محدوده شهری قرار دارند مانند پارک شهروند و بوستان نماز پیشنهاد ما برای نصب چادر مسافران هستند، اما تا مشخص شدن این نقاط همچنان نصب چادر در پارک‌ها ممنوع است و نیرو‌های خدمات شهری هم بر آن کنترل دارند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان هم به خبرنگار ایسنا می‌گوید: در تعطیلات چند روز گذشته هیچ موردی مبنی بر ممانعت یا مقاومت هموطنان برای جمع کردن چادر به نیروی انتظامی گزارش نشد.

حسین بشری ادامه می‌دهد: پس از تصویب و اجرای طرح ممنوعیت نصب چادر در پارک‌های همدان شهرداری موظف شد از نصب چادر در بوستان‌ها و پارک‌ها جلوگیری کرده و هر وقت نیاز به کمک داشت نیروی انتظامی ورود پیدا کند.

وی تصریح می‌کند: احتمال اینکه در ورودی‌های شهر یا خارج از پارک‌ها چادر نصب شده باشد وجود دارد که ما نمی‌توانیم در این موارد ورود کنیم، اما اگر همشهریان داخل پارک‌ها موردی مشاهد کردند گزارش دهند تا نیروی انتظامی پیگیری کند.

بشری با بیان اینکه موضوعاتی مانند نصب چادر یک مسئله اجتماعی است، خاطرنشان می‌کند: این موارد بیش از هر چیز نیازمند همکاری و رعایت از سوی مردم است، اما همشهریان اگر با موردی مانند نصب چادر یا برگزاری مراسم در تالار‌ها مواجه شدند به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند تا با آن‌ها برخورد شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان هم از اقامت ۶۵۰۰ نفر در تعطیلات نیمه خرداد در همدان خبر می‌دهد و می‌گوید: در تعطیلات نیمه خرداد اماکن تفریحی، توریستی استان پذیرای ۶۵۰۰ نفر از گردشگرانی بود که همدان را برای تفریح انتخاب کرده بودند.

علی خاکسار ادامه می‌دهد: در تعطیلات نیمه خرداد نیز بیش از ۲۵ هزار و ۳۶۰ نفر از اماکن بازدیدی استان همدان بازدید کردند که غار علیصدر، آرامگاه بوعلی و باباطاهر از جمله اماکن پر بازدید در این ایام بودند.

وی تصریح می‌کند: به منظور ارائه خدمات هر چه بهتر به گردشگران در این مدت بیش از ۱۱۰ بازدید نظارتی نیز از سوی کارشناسان از تأسیسات اقامتی و پذیرایی استان در این ایام به عمل آمده است.

واقعاً چه می‌شود که مردم بی تفاوتی پیشه کرده و سلامت خود و خانواده شان را برای تفریحی زودگذر به خطر می‌اندازند؟ باید گفت: تمام شهر‌ها و مراکز تفریحی و سیاحتی سرجای خود هستند و اگر برای رفتن کرونا اندکی صبوری کنیم، صحیح و سالم و با تمام اعضای خانواده می‌توان از لذت‌های دنیا بهره برد پس بیاییم با همدردی با خانواده‌های داغدار، مسبب داغی دیگر بر پیکره جامعه نباشیم...
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار