مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان خبر داد:
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به پایلوت قرار گرفتن استان در سال 95 در اجرای طرح کارورزی گفت: سهمیه استان در سال 96 در این طرح 4 هزار و 320 نفر اعلام شده است.
کد خبر: ۴۷۱۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵ 03 August 2017
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به پایلوت قرار گرفتن استان در سال 95 در اجرای طرح کارورزی گفت: سهمیه استان در سال 96 در این طرح 4 هزار و 320 نفر اعلام شده است.

سعید مازندرانی در دومین کارگروه اشتغال استان گلستان اظهار کرد: استان گلستان در اجرای طرح کارورزی موفق عمل کرد و سال گذشته 547 نفر به عنوان کارورز در استان جذب شدند.

وی تصریح کرد: با توجه به تجارب موفقیت طرح کارورزی در استان گلستان دولت تدبیر و امید این طرح را در کشور برای ایجاد اشتغال برای 150 هزار نفر مطرح کرده و از این میزان در استان گلستان 4 هزار و 320 نفر سهمیه در نظر گرفته شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به اینکه سهمیه هر دستگاه در ایجاد اشتغال تعیین شده است، افزود: سهمیه هر دستگاه در طرح کارورزی به زودی ابلاغ می شود.

وی با بیان اینکه امسال در راستای حمایت از مشاغل خانگی 20 میلیارد تومان تسهیلات ارائه خواهد شد، تاکید کرد: به زودی ارائه این میزان تسهیلات به استان ابلاغ خواهد شد و انتظار داریم که دستگاه‎های متولی در صدور مجوزات لازم برای ارائه این تسهیلات همکاری لازم را داشته باشند.

مازندرانی با بیان اینکه برش استانی اشتغال در حال تدوین است، تصریح کرد: سهمیه استان بر اساس ضرایب و ویژگی‎هایی نظیر نرخ بیکاری، جمعیت، شرایط اقتصادی و شاخصه‎های اقتصادی تعیین شده است.

وی افزود: طرح اشتغال روستایی در 60 روستا با ایجاد 60 تعاونی در حال انجام است که کارگزاران آن تعیین شده است روستاهایی که ظرفیت دارند باید شناسایی شود که همت فرمانداران را بیش از پیش نیاز داریم.

مدیرکل تعاون کار گلستان یادآور شد: براساس این طرح روستاهایی که زمینه کار دارند تعاونی در آنها شکل خواهد گرفت و تسهیلات با نرخ ارزان قیمت برای آنها در نظر گرفته‎ایم.

وی گفت: توانمندی‎های خوبی در روستاها وجود دارد که باید شناسایی شود می‎توان طرح 14 روستای بدون بیکار را در قالب تعاونی‎ها پیگیری کرد.

مازندرانی بر لزوم شناسایی طرح‎هایی که باعث تحرک بازار اشتغال می‎شود تاکید کرد و گفت: باید افراد کارآفرین شناسایی شوند و از ظرفیت این افراد نیز استفاده شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان همچنین خواستار استفاده از ظرفیت نظام مهندسی کشاورزی و توجه به اظهارنظر فنی و مهندسی آنها شد و افزود: تسهیلات ایجاد اشتغال باید به کسانی داده شود که اهلیت آن را دارند.

وی با اشاره به اینکه 51 شاخص در زمینه روستای بدون بیکار ارائه شده است، ابراز کرد: جمعیت روستا، تعداد بیکاران، فرصت‎های شغلی، توانمندی افراد روستایی از جمله آیتم‎های این طرح است روستاهایی که بیشترین آیتم را داشته باشند این طرح در آن باید اجرایی و عملیاتی شود.
 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار