مدیر عامل آب منطقه ای گلستان:
مهندس علی نظری با بیان این که زیرساخت اقتصاد مقاومتی، کار و فعالیت با مطالعه و تحقیق است، گفت: با وجود توسعه دانشگاه ها اما هنوز اتصال مناسب بین دانشگاه و صنعت صورت نگرفته و تحقیقات، نتیجه کاربردی را برای صنعت ندارد.
کد خبر: ۳۶۵۶۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷ 23 January 2017
در شانزدهمین همایش گرامیداشت هفته پژوهش، مدیر عامل این شرکت گفت: امروز در کشور هزینه های زیادی در رابطه با بحث های تحقیقاتی انجام می دهیم تا خروجی های مناسبی در رابطه با فعالیت ها داشته باشیم. 

مهندس علی نظری با بیان این که زیرساخت اقتصاد مقاومتی، کار و فعالیت با مطالعه و تحقیق است، گفت: با وجود توسعه دانشگاه ها اما هنوز اتصال مناسب بین دانشگاه و صنعت صورت نگرفته و تحقیقات، نتیجه کاربردی را برای صنعت ندارد. 

رئیس کمیته تحقیقات شرکت آب منطقه ای گلستان در ادامه افزود: دنیا به این سمت حرکت کرده است که دانشگاه با صنعت گره خورده و به موازای نیاز یکدیگر عمل می کنند ولی این موضوع هنوز در جامعه ما به بروز و ظهور نرسیده است و نتایج تحقیقات دانشگاهی در جامعه ملموس نیست. 

وی با بیان این که دامنه تحقیقات بسیار گسترده است، گفت: ما در صدد تقویت بخش تحقیقات شرکت هستیم و هر چند طی دو سال گذشته به دلیل کمبود اعتبارات نتوانستیم حمایت کامل از این بخش داشته باشیم، اما در سال جاری با تخصیص اعتبارات در صدد کاهش مشکلات و موانع موجود هستیم. 

مهندس نظری با تقدیر از دانشگاه گلستان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به واسطه همکاری تنگاتنگ با شرکت آب منطقه ای استان در بخش تحقیقات افزود: در رابطه با طرح احیا و تعادل بخشی تفاهم نامه ای با دانشگاه  علوم کشاورزی، منابع طبیعی گرگان منعقد نمودیم و امیدوار هستیم بتوانیم از اعتبارات طرح تعادل بخشی در زمینه تحقیقات استفاده کنیم. 

رئیس کمیته تحقیقات شرکت آب منطقه ای گلستان بیان کرد: اساتید مجرب دانشگاه در بخش تحقیقات مورد نیاز جامعه پای کار بیایند تا با این اقدام دانشگاه بتواند اعتماد سازی را در جامعه افزایش دهد، چرا که تا اعتماد نباشد همدلی مردم نیز اتفاق نمی افتد. 

مهندس نظری افزود: بدیهی است اگر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در بخش چالش های منابع آبی از سوی اساتید دانشگاه بیشتر صورت گیرد، اثر گذاری آن نیز بیشتر است، همچنین در مقوله آب باید بومی سازی کنیم و با زبان مردم سخن بگوییم و آشکارسازی نماییم. 

دبیر کمیته تحقیقات شرکت آب منطقه ای استان نیز در این جلسه گفت: در سال جاری در بخش تحقیقات اولویت های خوبی به ویژه در طرح احیا و تعادل بخشی اختصاص داده شده است که برای سال جاری 18 فراخوان تحقیقاتی داده شده است و در مجموع از سال 86 تاکنون 54  قرارداد طرح تحقیقاتی در شرکت آب منطقه ای استان منعقد شده است که 10 طرح همچنان جاری است.

دکتر نوری با بیان این که در طرح های تحقیقاتی در زمینه های مرتبط با آب پراکنش موضوعی داشتیم، گفت: بیشتر عقد قراردادهای  پژوهشی ما در زمینه های  متعدد از جمله مهندسی رودخانه، رسوب، محیط زیست ، سازه و آبیاری و زهکشی ،حقوقی،اجتماعی و مشارکت های مردمی بوده است.

وی افزود: 75 درصد هزینه طرح های تحقیقاتی شرکت تاکنون پرداخت شده است و 25 درصد آن باقی مانده است که برای پرداخت آن راهکارهایی اندیشیده شده است. 

همچنین در ادامه جلسه دکتر خلیل قربانی نتایج طرح تحقیقاتی خود را در زمینه مطالعه تطبیقی روش های پیش بینی خشکسالی هواشناسی با استفاده از مدل های داده کاوی و دکتر محمد عبدالحسینی نتایج طرح خود را در زمینه بررسی روش های آماری بیش از یک متغیر جهت برآورد دوره بازگشت سیلاب ارائه نمودند. 

گفتنی است در پایان این همایش از همکاران فعال در بخش تحقیقات شرکت تقدیر بعمل آمد

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار